Installation og montering af varmepumpe og varmepumpeanlæg

Vil du gerne spare på energien? Så kan en varmepumpe eller et varmepumpeanlæg være en god løsning for dig. LF Energi Service tilbyder både montering af varmepumpe, installation af varmepumpe samt løbende varmepumpeservice i blandt andet Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved og omegn.


Hvad er fordelene ved installation af varmepumpe?

I stedet for at opvarme med dyr el eller olie kan du spare energi og derved også penge ved montering af varmepumpe. Dermed bruger du også energien fornuftigt, og dit varmepumpeanlæg tjener sig typisk hurtigt hjem inden for 5-7 år.


Du kan også anvende et varmepumpeanlæg som tilskud til dit olie- eller pillef​yr, hvortil der kan søges energitilskud.
Hvis du har et oliefyr, kan man i dag få varmepumper som såkaldte hybridløsninger, hvor man har en luft til vand varmepumpe sammen med en oliekedel. Når varmepumpen ikke kan følge med, tænder oliefyret i stedet for en el-patron.


Montering af varmepumpe tilbydes

Ligesom med de fleste andre opvarmningskilder har en varmepumpe behov for at blive monteret af en erfaren fagmand for at sikre optimal drift og effekt af varmepumpen. Vi har mange års erfaring med montering og installation af varmepumpe og varmepumpeanlæg og kan også hjælpe dig.

Vi tilbyder løbende service af din varmepumpe efter monteringen af varmepumpen, så du altid kan være sikker på, at din luft til vand eller luft til luft varmepumpe fungerer optimalt.

Vi tilbyder salg, montering og service af bl.a.:

Kontakt os for mere information om varmepumpeanlæg

Har du spørgsmål såsom ”Hvad koster en varmepumpe?” Vi tilbyder både salg og installation af varmepumpe, og vi kan give et komplet tilbud på montering og installation, da vi har samarbejde med en lokal elektriker og VVS'er.

Ønsker du en billig pris på montering af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 36 01 01 eller e-mail info@lfenergi.dk.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Adresse

​LF Energi Service v/Ib Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6
​4800 Nykøbing F

CVR: 33691548

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt