​Kronoterm varmepumpe monteres og serviceres

Er du på udkig efter en Kronoterm varmepumpe? Hos LF Energi Service forhandler vi Kronoterm varmepumper, og vi tilbyder både salg, montering og service for kunder i bl.a. Nykøbing Falster, Næstved, Vordingborg og omegn.

Bæredygtig og billigere opvarmning af rum og brugsvand

Kronoterm varmepumper har været på markedet i 45 år og er kendt for den høje kvalitet. Kronoterms produkter er også blevet fremstillet til andre producenter, hvorefter de fx er blevet solgt med mærket Sonnenkraft.

Varmepumper fra Kronoterm er et godt valg, hvis du ønsker en mere bæredygtigt opvarmning af rum og brugsvand, og hvis du samtidig ønsker en bedre udnyttelse af energien og dermed en lavere varmeregning.

Pumpen kan erstatte gas- og oliefyr, og den er naturligvis også en oplagt mulighed ved nybyggeri. Det er desuden muligt at vælge en hybridløsning, hvor du benytter varmepumpen i kombination med det eksisterende fyr.​

Hvad koster en Kronoterm varmepumpe?

Vores priser for levering og montering af en Kronoterm varmepumpe afhænger dels af den ønskede model og dels af den tidligere installation. Prisen for montering af varmepumpe kan altid betale sig på sigt, og den kan nemt erstatte dit gamle fyr.

Kontakt os for at få et tilbud på en varmepumpeløsning

Du er meget velkommen til at få en snak om, hvad vi tilbyder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en Kronoterm varmepumpe. 

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 26 36 01 01 for at få meget mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail info@lfenergi.dk.​

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Adresse

​LF Energi Service v/Ib Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6
​4800 Nykøbing F

CVR: 33691548

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt