Service af varmepumpe udføres

Har du en varmepumpe og er det tid til service? Vi udfører varmepumpe-service af alle typer varmepumper og står klar til at servicere din varmepumpe. Det er lovpligtigt at få et årigt eftersyn af din varmepumpe, hvis den har over 1 kg kølemiddel.

LF Energi Service tilbyder både montering af varmepumpe samt løbende varmepumpe-service i blandt andet Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved og omegn.

Hvorfor er service af varmepumpe vigtigt?

Hvis din varmepumpe har en fyldning på over 1 kg kølemiddel, er der et lovkrav om varmepumpe-service én gang om året. Det er vigtigt at servicen foretages af en professionel, da man ellers risikere udslip af det miljøskadelige kølemiddel. Med service af varmepumpe opretholder du din varmepumpes evne til at udnytte energien bedst muligt.

Med varmepumpe-service undgår du også, at din varmepumpe stopper til. Udefra kan din varmepumpe se pæn og ren ud, men indeni vil der være skidt og snavs, som skal fjernes for at din varmepumpe virker optimalt.​

Løbende varmepumpe-service tilbydes

Ligesom med de fleste andre opvarmningskilder har en varmepumpe behov for at blive serviceret engang imellem for at sikre optimal drift og effekt af varmepumpen.

Vi tilbyder løbende varmepumpe-service, så du altid kan være sikker på, at din luft til vand eller luft til luft varmepumpe fungerer optimalt. Hos os kan du få en aftale om årlig varmepumpe-service.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud varmepumpe-service

Vi tilbyder service af alle varmepumper. Ønsker du en billig pris på service af varmepumpe eller montering af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 36 01 01 eller e-mail info@lfenergi.dk.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Adresse

​LF Energi Service v/Ib Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6
​4800 Nykøbing F

CVR: 33691548

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt