​Salg og montering af varmepumpe samt varmepumpe-service

Hvis du bor i en bygning, der ikke har noget fjernvarmesystem, kan installation af varmepumpe være en rigtig god løsning.

LF Energi Service tilbyder både montering af varmepumpe samt løbende varmepumpe-service i blandt andet Nykøbing Falster, Vordingborg, Næstved og omegn.

Hvad er fordelene ved installation af varmepumpe?

I stedet for at opvarme med dyr el eller olie kan du nemlig spare energi og derved også penge ved montering af varmepumpe. Dermed bruger du også energien fornuftigt, og varmepumpen tjener sig typisk hurtigt hjem inden for 5-7 år.

Man kan også anvende en varmepumpe som tilskud til sit olie- eller pillefyr, hvortil der kan søges energitilskud.

Varmepumper i dag fås også som såkaldte hybridløsninger, hvor man har en luft til vand varmepumpe sammen med en oliekedel. Når varmepumpen ikke kan følge med, tænder oliefyret i stedet for en el-patron.

Løbende varmepumpe-service tilbydes

Ligesom med de fleste andre opvarmningskilder har en varmepumpe behov for at blive serviceret engang imellem for at sikre optimal drift og effekt af varmepumpen.

Vi tilbyder løbende varmepumpe-service, så du altid kan være sikker på, at din luft til vand eller luft til luft varmepumpe fungerer optimalt.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Vi tilbyder både salg og installation af varmepumpe, og vi kan give et komplet tilbud på montering, da vi har samarbejde med en lokal elektriker og VVS`er.

Ønsker du en billig pris på varmepumpe-service eller montering af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 36 01 01 eller e-mail info@lfenergi.dk.

ÅBNINGSTIDER

​Mandag-torsdag

8-16

Fredag

8-15

TILKALDEVAGT TIDER

Tilkaldevagt fra 1/10 - 30/4​

​Mandag-fredag

8-20​

Lørdag-søndag

8-18

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​LF Energi Service v/Ib Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6
​4800 Nykøbing F

CVR: 33691548

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Følg os