​Vølund varmepumpe – salg, montering og service

Overvejer du at få en Vølund varmepumpe? Hos LF Energi Service er vi forhandler af Vølund varmepumper, og vi tilbyder både service og montering i bl.a. Nykøbing Falster, Vordingborg og Næstved samt mange andre steder.

Bredt udvalg af pumper til alle behov

En Vølund luft til vand-varmepumpe genbruger varmen i udeluften til at opvarme både bolig og brugsvand. Derfor er Vølunds varmepumper en miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til fx olie- eller gasfyr. Det er også muligt med en hybridløsning, hvor man kombinerer den nye pumpe med det gamle fyr.

Vølund har et bredt udvalg af pumper, som er fremstillet til det nordiske klima, og der er til alle ønsker og behov. Der er fx de helt store modeller, som giver op til fem gange så meget varme, som man betaler for. Der er også nogle særlige split-modeller, som både kan køle og varme.​

Hvad koster luft til vand-varmepumper fra Vølund?

Vores priser for levering og montering af varmepumpe afhænger af den ønskede model, men de afhænger også af, om der er er tale om en nyinstallation fra bunden, eller om den nye Vølund varmepumpe skal erstatte et tidligere fyr.

Få et uforpligtende tilbud på en Vølund varmepumpe

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en Vølund varmepumpe. 

Du kan ringe til os på telefon 26 36 01 01 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@lfenergi.dk.​

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Adresse

​LF Energi Service v/Ib Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6
​4800 Nykøbing F

CVR: 33691548

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt