​Rensning af oliefyr i dit hus

Har du et oliefyr i dit hus?

Hvis du bruger et oliefyr i dit hus som den primære opvarmningskilde, så er det vigtigt, at du får foretaget en regelmæssig rensning i form af et oliefyrsservice. Hos LF Energi Service anbefaler vi, at du får renset og efterset dit oliefyr en gang om året, så du kan være tryg ved, at det kører optimalt og mest økonomisk.

Vi kører ud til opgaver, der involverer både rensning, eftersyn og udluftning af oliefyr i Nykøbing Falster, Vordingborg og Næstved samt i flere andre byer i nærheden.

Hvorfor er det vigtigt at få renset oliefyret regelmæssigt?

Der er flere gode grunde til, at det er vigtigt at få foretaget en årlig rensning af oliefyr. Den primære årsag er, at du således kan undgå et merforbrug af olie, som vil gå ud over din fyringsøkonomi. Uden en rensning og udluftning af oliefyr kan det med andre ord blive dyrere for dig at bruge fyret.

Vidste du for eksempel, at 1 mm sod i kedlen kan give et merforbrug af olie på helt op til 3-5 %?

Hvis oliebrænderen er beskidt eller af andre grunde ikke fungerer optimalt, så vil du også få et merforbrug af olie, og det kan derfor være godt givet ud at investere i et årligt service af oliefyr.

Hvad koster rensning af oliefyr?

Det kan variere fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få renset et oliefyr i et hus. Vi er dog billigere end andre i området, og vi tilbyder således en billig pris på både rensning og udluftning af oliefyr, der starter fra kun 1.250 kr. ekskl. materialer.

Denne pris er inklusive serviceeftersyn

Indgå en fast serviceaftale med os

Du kan med fordel vælge at indgå en fast aftale med os. På den måde slipper du for selv at skulle huske på, at det er blevet tid til et serviceeftersyn og en rensning af dit oliefyr. Vi kommer en gang om året og foretager en grundig rensning, så du kan være sikker på, at fyret efterfølgende fungerer optimalt og mest økonomisk.

Kontakt os og hør mere om rensning og udluftning af oliefyr

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om udluftning og rensning af dit oliefyr i huset eller for at indhente et uforpligtende tilbud.

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Adresse

​LF Energi Service v/Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6, ​4800 Nykøbing F

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Fra d.01/05 til d.30/09

​Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Fra d.01/10 til d.30/04​

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

CVR: 33691548​