Reparation af oliefyr og kedler​

Er dit oliefyr gået i stykker?

Hvis dit gamle oliefyr er gået i stykker, eller hvis det ikke længere fungerer optimalt, så er det ikke altid ensbetydende med, at det er nødvendigt med et nyt. I mange tilfælde kan en reparation af oliefyr være en billig løsning, der forlænger levetiden på fyret markant.

Hos LF Energi Service har vi mere end 30 års erfaring inden for både reparation af oliefyr, oliefyrsservice og montering af nye oliefyr. Vi arbejder både for private husejere og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Nykøbing Falster samt i både Næstved, Vordingborg og omegn. 

Reparation af traditionelle og kondenserende oliefyr

Med vores mangeårige erfaring har vi både den nødvendige viden og ekspertise til at kunne varetage reparationer af både traditionelle såvel som kondenserende oliefyr. Herudover tilbyder vi også reparation af blåflammebrændere, herunder både kedler fra Viessmann og Bunderus.

Vi kan skaffe de nødvendige reservedele til dit oliefyr

I forbindelse med både reparation og service af oliefyr er der flere forskellige dele, der fra tid til anden kræver en udskiftning. Heldigvis har vi mulighed for at fremskaffe alle de nødvendige reservedele til oliefyr, så du kan få udført den nødvendige reparation. 

Hvad koster reparation af oliefyr?

Vores priser på reparation af oliefyr varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilke reservedele til dit oliefyr vi skal købe ind, og hvor meget de koster. Vi er dog blandt de billigste i området, og du kan derfor altid forvente at få foretaget reparationen til en billig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi udarbejder selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud til dig på reparation af traditionelt eller kondenserende oliefyr, når vi ved mere om opgaven og dens omfang. Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan aftale et tidspunkt for, hvornår vi skal komme forbi til en besigtigelse.

Er du på udkig efter nogle særlige reservedele til dit oliefyr, er du også velkommen til at kontakte os

Åbningstider​

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 16.00

​Fredag: ​​

8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Mandag - torsdag: ​​

8.00 - 20.00

​Fredag: ​​

8.00 - 18.00

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker du et godt tilbud, så er du velkommen til at skrive til os.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Adresse

​LF Energi Service v/Helge Thiesson

Ellehavegårdsvej 6, ​4800 Nykøbing F

Kontakt os

☎ Tlf: 26 36 01 01

✉ E-mail: info@lfenergi.dk

Åbningstider

Fra d.01/05 til d.30/09

​Mandag - torsdag: ​8.00 - 16.00

​Fredag: 8.00 - 15.00

Tilkaldevagt tider

Fra d.01/10 til d.30/04​

Mandag - torsdag: ​8.00 - 20​.00

​Fredag: 8.00 - 18.00

CVR: 33691548​